Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12

Verkooptraining: Verkopen in 7 Stappen

Krijg meer vertrouwen in je eigen verkoopgesprek, verhoog het aantal orders, verlaag je kortingspercentage en realiseer dus een hogere marge.

De theorie maak je jezelf eigen door het bekijken van in totaal 14 instructie-video’s waar je levenslang toegang tot krijgt.

In 3 ‘live’ workshops van circa 3 uur leer je de bewezen verkooptechniek: Verkopen in 7 Stappen toepassen in de praktijk.

De workshops zullen worden gegeven in mijn trainingslocaties in Rosmalen/Den Bosch, Roelofarendsveen of Incompany (maximaal 8 deelnemers per workshop).

Prijs verkooptraining Verkopen in 7 Stappen:

vanaf € 25,00 per maand (12 mnd)

Koert Verriet gaat je leren hoe je gestructureerd een verkoopgesprek met optimaal resultaat voert en hoe je succesvol bezwaren kunt weerleggen. Het is niet alleen theorie maar vooral veel oefenen! Vandaar de kleine groepjes.

Resultaten van de training:

  • Meer zelfvertrouwen
  • Prettigere gesprekken
  • Meer inzicht in wensen van je klant
  • Hogere conversie (aantal orders t.o.v. gesprekken)
  • Hogere marge

 

Extra:

alle deelnemers krijgen een gratis, levenslange toegang tot de Winstgever Community (t.w.v. € 149,00)

Training op maat

Liever een op maat gemaakte training volgen? Dat kan ook! Plan een gratis, vrijblijvend, intakegesprek in en we bespreken de mogelijkheden.

“Koert heeft door zijn jaren lange ervaringen een geweldige inspirerende manier van het trainen van personen die “elke dag willen leren “ aan zichzelf en mensen om hun heen sterker en succesvoller te maken in hun vakgebied, ik zou elke mogelijkheid aanpakken om vanvan Koert zijn enthousiasme voor het vak te kunnen leren en een tranig van hem bij te wonen en dan samen tot andere inzichten te komen in vaak al lang vastzittende gewoontes.”

 

Stefan Kremers, Goossens Wonen & Slapen

Koert is een echte trainer in hart en nieren. Hij weet vakkundig en enthousiast en inspirerend zijn vakmanschap en kennis over te brengen op grote groepen mensen. Koert is als manager helder,straight en een fair playing coach. Ook zijn scherpte en diepgang weet mensen te inspireren.

 

Michel Meysen, Goossens Wonen & Slapen