Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12

Waarom Winstgever?

Waarom ben ik met Winstgever begonnen?

Enkele jaren terug heb ik een flinke burn-out gehad. Tijdens deze periode heb ik geleerd wat het met je doet als je dingen moet doen waar je niet achter staat, die je niet leuk vindt, die je energie kosten. Wat zorgen en stress met je hoofd doen.

 

Ik heb toen besloten alleen nog maar dingen te gaan doen die ik leuk vind, waar ik energie van krijg.

 

Ik heb het mijn doel in mijn leven gemaakt om mensen te helpen om  het leven  leuk te houden.

Iedereen heeft geld nodig om lekker te kunnen leven. Financiële afhankelijkheid is, helaas, slechts weinigen gegund. Daarom ervaart bijna iedereen enige vorm van afhankelijkheid.

Bij jij afhankelijk van:

  • je baan
  • je bedrijf
  • die ene klant
  • compagnon
  • etc.

voor je inkomsten? Dat is best gevaarlijk, wat als het misgaat, kom je dan snel in de financiële problemen?

Als de afgelopen tijd ons iets heeft geleerd is dat het ondenkbare zomaar kan gebeuren en een streep trekt door je plannen….

Zorg ervoor dat je minder afhankelijk wordt. Zorg voor meer klanten dan je nodig hebt, meer bedrijven in verschillende markten, verschillende inkomensstromen, etc.

Dit zorgt ervoor dat jij een keuze krijgt. De keus hoe jij je geld wil verdienen, zonder je zorgen te hoeven maken.

Zodat jij alleen maar hoeft te doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt! Daarom Winstgever…

Hoe werkt Winstgever?

Iedereen heeft andere uitdagingen, andere dingen die hem energie kosten in plaats van energie opleveren. Dingen die hij/zij niet leuk vindt en/of niet zo goed kan of stress opleveren. Misschien kijk je wel ergens enorm tegenop of maak je je zorgen.

Winstgever heeft een groot team van Specialisten. Deze specialisten kunnen jou leren om beter te worden in taken of situaties. Ook kunnen ze taken voor je uit handen nemen.

De Winstgever specialisten zijn stuk voor stuk ontzettend goed in hun vakgebied. Waarom? Omdat ze het leuk vinden wat ze doen! Daarom kunt je jouw uitdagingen, zorgen en/of taken perfect aan ze toevertrouwen.

Wil je nader kennis maken met de Winstgever specialisten?

Wat anderen van mijn sales consultancy vinden

“Ik heb samen met Koert bij Goossens gewerkt en wat me zeker bijgebleven is zijn passie en bevlogenheid in de verkoop, in het coachen en trainen van zijn team. Hij is een echte praktijk man die snapt waar het om draait, klantenbeleving. Daarnaast kan hij zijn kennis op een praktische en enthousiaste wijze overbrengen.”

Frank van Dijk

Goossens Wonen & Slapen

“Koert is door zijn enthousiasme een prettig mens om mee samen te werken. Hij is commercieel en door zijn out of the box denken komt hij met creatieve oplossingen. Koert is snel van begrip en zeer communicatief. Zoekt u een commerciële sales consultant, ga dan voor Koert.”

Paul Spies

L&L

× Waarmee kan ik je helpen?