fbpx
Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12

Waarom Winstgever?

Waarom ben ik met Winstgever begonnen?

Enkele jaren terug heb ik een flinke burn-out gehad. Tijdens deze periode heb ik geleerd wat het met je doet als je dingen moet doen waar je niet achter staat, die je niet leuk vindt, die je energie kosten.

Ik heb toen besloten alleen nog maar dingen te gaan doen die ik leuk vind, waar ik energie van krijg.

Ik heb het mijn doel in mijn leven gemaakt om ondernemers en zzp’ers te helpen om het ondernemen leuk te houden.

 

Veel ondernemers beginnen met hun bedrijf vanuit een passie of hang naar vrijheid. Gaandeweg komen velen erachter dat er veel meer bij komt kijken dan gedacht. Dingen die je helemaal niet zo leuk vindt, die je misschien ook niet zo goed kunt.

 

Met Winstgever wil ik hier een oplossing voor bieden. Winstgever geeft je de mogelijkheid om beter te worden in de taken die je niet zo goed kunt d.m.v. training. Wil je het toch liever uitbesteden? Ook dat kan via Winstgever.

 

Zodat jij alleen maar hoeft te doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt! Daarom Winstgever…

lees verder….

Hoe werkt Winstgever?

Iedere ondernemer heeft andere uitdagingen, andere dingen die hem energie kosten in plaats van energie opleveren. Dingen die hij/zij niet leuk vindt en/of niet zo goed kan. Misschien kijk je wel ergens enorm tegenop.

Winstgever heeft een groot team van Specialisten. Deze specialisten kunnen jou leren om beter te worden in taken of situaties. Ook kunnen ze taken voor je uit handen nemen.

De Winstgever specialisten zijn stuk voor stuk ontzettend goed in hun vakgebied. Waarom? Omdat ze het leuk vinden wat ze doen! Daarom kunt je jouw uitdagingen en/of taken perfect aan ze toevertrouwen.

Wil je nader kennis maken met de Winstgever specialisten?

Wat doet Winstgever?

Alles begint met een gratis, vrijblijvend intakegesprek. Dit gesprek heeft als doel om elkaar iets beter te leren kennen en om te kijken wat jouw doelen zijn, waar je uitdagingen liggen, wat je wel en wat je niet leuk vindt om te doen.

Vervolgens ga ik kijken of er een Winstgever specialist is die jou kan helpen je doelen te bereiken, je uitdagingen te overwinnen en uit handen te nemen wat je niet leuk vindt om te doen.

Er zijn Winstgever Specialisten op de volgende gebieden:

  • Sales / Verkoop
  • Marketing
  • Social Media
  • Netwerken
  • Presenteren
  • Ondernemen
  • Wetgeving en
  • Mindset

Wil jij erachter komen of Winstgever het ondernemen ook voor jou gemakkelijker en leuker kan maken?

Wat anderen van mijn sales consultancy vinden

“Ik heb samen met Koert bij Goossens gewerkt en wat me zeker bijgebleven is zijn passie en bevlogenheid in de verkoop, in het coachen en trainen van zijn team. Hij is een echte praktijk man die snapt waar het om draait, klantenbeleving. Daarnaast kan hij zijn kennis op een praktische en enthousiaste wijze overbrengen.”

Frank van Dijk

Goossens Wonen & Slapen

“Koert is door zijn enthousiasme een prettig mens om mee samen te werken. Hij is commercieel en door zijn out of the box denken komt hij met creatieve oplossingen. Koert is snel van begrip en zeer communicatief. Zoekt u een commerciële sales consultant, ga dan voor Koert.”

Paul Spies

L&L