Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12

Social Media Campagnes

In tegenstelling tot SEO en SEA, waarbij je ervoor zorgt dat je zichtbaar bent als iemand zoekt op bepaalde zoektermen, zorgen campagnes op Social Media ervoor dat je onder de aandacht komt bij mensen die voldoen aan door jou ingestelde criteria. Ze hoeven dus niet specifiek op zoek te zijn naar jouw producten of diensten om geconfronteerd te worden met jouw advertentie(s).

Dat kan een heel groot voordeel zijn als je bijvoorbeeld impuls-producten verkoopt of een oplossing waarvan de meeste mensen het bestaan niet weten. Welk Social Media platform je het beste kunt gebruiken is afhankelijk van je doelgroep.

Bestaat je doelgroep uit bedrijven (B2B) dan ligt LinkedIn voor de hand, terwijl voor consumenten Facebook en/of Instagram vaak beter zijn.

Ook de criteria die je wil gebruiken kan deze keuze beïnvloeden. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar boekhouders dan moet je op LinkedIn zijn. Ben je echter op zoek naar mensen die postzegels verzamelen dan is Facebook het juiste platform. Voor jongeren moet je waarschijnlijk op Tik Tok zijn.

 

Wij hebben specialisten op het gebied van Social Media Campagnes maar ook grafische vormgevers in huis. Kortom we hebben alle specialisten die nodig zijn om van jouw campagne(s) een succes te maken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Plan een vrijblijvend Strategiegesprek in.