Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12

Wie zit er achter Winstgever?

Ik ben Koert Verriet en ik zeg zelf altijd: het ondernemen stroomt door mijn bloed.

Ruim 31 jaar geleden begon ik in de sales en inmiddels heb ik meer dan 11 jaar aan managementervaring opgedaan. Al 16 jaar geef ik verkooptrainingen. Waar ik blij van word? Van het maken van een bedrijfsstrategie op maat.

Met mijn analytische vermogen zie ik al snel waar een bedrijfsproces verbeterd kan worden. Door mijn kennis en ervaring te combineren met de expertise van mijn team van bekwame professionals help ik om de commerciële doelen van ondernemers en bedrijven met een gedegen strategie te realiseren. Het resultaat? Meer winst! Meer (werk)plezier!

Leuk interview tussen Koert Verriet en Zouliga Malki:

Van schoenenverkoper tot professioneel winstgever

In 1974 werd ik als oudste telg in een ondernemend gezin geboren. Hard werken en het maken van winst werd me met de paplepel ingegoten. Toen ik nog op de middelbare school zat ben ik in de weekenden als verkoper bij een schoenenwinkel gaan werken. En dat verkopen bleek heel goed bij me te passen.

Na wat omzwervingen kwam ik erachter dat ik het trainen en coachen van verkopers en ondernemers nog leuker vond dan het verkopen zelf. Ik word graag uitgedaagd om het beste in anderen naar boven te halen. Met het bedenken van passende strategieën voor verschillende bedrijven en het begeleiden van ondernemers heb ik mijn roeping als winstgever gevonden.

Dit doe ik naast het bedenken van strategieën

Ik ben getrouwd met mijn liefje van de middelbare school en samen hebben we twee zonen waar we erg trots op zijn. Mijn meeste tijd gaat naar hen en naar Tommie, onze energieke Labradoodle. Ik geniet ervan om hem iedere dag in het bos achter vlinders, eekhoorntjes en vogels aan te zien rennen.

Als een echt buitenmens en ga ik ook graag op wintersport. Ik maak graag mijn hoofd leeg terwijl ik me in een besneeuwd landschap met de krachten van de natuur verplaats.

Verder kun je me ’s nachts wakker maken voor een lekker bord eten. Ik vind het erg rustgevend om zelf soepen, stoofpotjes of pastagerechten te koken. Vaak komen mijn beste ideeën voor een nieuwe bedrijfsstrategie dan ook vanzelf mijn hoofd binnen wandelen terwijl ik in een pan sta te roeren.

Winstgever Trainingen

Verkopen in 7 Stappen
De LinkedIn Experience: InCompany

Reviews

Koert is door zijn enthousiasme een prettig mens om mee samen te werken. Hij is commercieel en door zijn out of the box denken komt hij met creatieve oplossingen. Koert is snel van begrip en zeer communicatief. Zoekt u een commerciële doorzetter, ga dan voor Koert.

Paul Spies
L&L

Een echte aanrader! Snapt hoe de markt in elkaar zit, prachtig om mee samen te werken. Kortom een fijne man met een goed verhaal!

Nick de Haas
The New Standard