fbpx
Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12

Mijn talenten

Iedereen heeft unieke talenten.

Die talenten zijn niet iets om trots op te zijn of om over op te scheppen want je hebt ze vanaf je geboorte.

Als je je bewust bent van je talenten en hoe je ze kunt inzetten om optimaal tot je recht te komen dan wordt je succesvoller in je functioneren. Dat is de reden dat ik een pagina heb opgenomen op mijn website over mijn talenten. Dat helpt jou om te beslissen of ik de juiste man ben voor jouw organisatie en/of vraagstuk.

Mijn talenten*

  1. Prestatiegerichtheid
  2. Strategisch
  3. Analytisch
  4. Individualisering
  5. Relatievorming
  6. Actiegerichtheid
  7. Leergierigheid
  8. Sturingskracht
  9. Zelfverzekerdheid
  10. Significantie

* Volgens CliftonStrengts

Waarom ik successen behaal mijn talenten

Prestatiegerichtheid

Ik hou ervan om taken te voltooien en mijn prestaties geven me voldoening. Ik heb een sterke innerlijke motivatie: een aangeboren bron van enthousiasme, energie en kracht die me motiveert om hard te werken en dingen voor elkaar te krijgen.

Strategisch

Ik weeg snel verschillende keuzemogelijkheden tegen elkaar af en besluit welke de beste is. Mijn natuurlijke vermogen om te anticiperen op gebeurtenissen, verschillende scenario’s tegen elkaar af te wegen en vooruit te plannen, maken van mij een behendige besluitvormer.

Analytisch

Mijn natuurlijke vermogen om patronen te onderzoeken, constateren en herkennen levert waardevolle inzichten op die logisch zijn en goed doordacht. Mijn kritische denkvermogen helpt me om de werkelijkheid te verhelderen en zorgt voor objectiviteit.

Individualisering

Ik zie en waardeer de unieke eigenschappen van ieder persoon; ik behandel niet iedereen hetzelfde. Omdat ik kan zien wat een persoon uniek maakt, weet ik ook hoe ik het beste kan halen uit die persoon.

Relatievorming

Ik vorm op natuurlijke wijze oprechte en wederzijds lonende een-op-een relaties. Mijn authenticiteit stelt me in staat om nauwe, langdurende verbindingen aan te gaan die zijn gebaseerd op vertrouwen en
betrouwbaarheid.

Actiegerichtheid

Ik ben een katalysator. Ik weet van nature hoe ik ideeën kan verwezenlijken en ik zorg ervoor dat dingen gebeuren. Mijn energie kan aanstekelijk werken en betrokkenheid stimuleren.

Leergierigheid

Ik hou ervan om te leren en ik weet intuïtief hoe ik dat het beste kan doen. Mijn natuurlijke vermogen om informatie snel en efficiënt in me op te nemen en om mezelf steeds uit te blijven dagen om bij te leren, houdt me scherp en alert.

Sturingskracht

Ik ben direct en sta mijn mannetje wanneer ik wordt geconfronteerd met tegenstand of uitdagingen.
Omdat het me ligt om de leiding te nemen en het woord te voeren, kan ik knelpuntsituaties oplossen en anderen geruststellen in tijden van crisis.

Zelfverzekerdheid

Ik vertrouw op mijn intuïtie, dus ik ploeg vol vertrouwen voort, zelfs op riskante paden. Dankzij mijn standvastigheid, overtuigingskracht en besluitvaardigheid, baan ik het pad voor anderen.

Significantie

Ik wil belangrijk werk doen en ben vastbesloten om een verschil te maken. Ik wilt dat anderen me respecteren vanwege mijn aanzienlijke bijdragen en bereidheid tot hard werken om successen te behalen.