Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12

Conversie Optimalisatie

Leuk, die bezoekers op je website…. Maar doen ze ook wat jij wil dat ze doen?

Vragen ze die checklist aan? Kopen ze dat product? Laten ze hun gegevens achter?

Niet iedere bezoeker zal converteren, maar stel je voor dat je dat percentage van converterende bezoekers kan verhogen! Dat niet 6% van je bezoekers maar 9% klant wordt… Wat zou dat doen met je omzet?

 

De conversie van je website wordt vaak bepaald door details. De kleur van een knop, de tekst op je CTA (Call To Action), de menu-structuur, teksten, laadtijd, etc.

 

Vrijwel iedere site heeft verbeterpunten die van invloed zijn op de conversie. Bedrijven als Bol.com en Coolblue hebben diverse specialisten in dienst die dagelijks bezig zijn nieuwe dingen te testen, implementeren en weer testen. Kleine details die van grote invloed kunnen zijn.

 

Aangezien een website de basis is van een Online Groeistrategie adviseren we meestal een uitgebreid CRO-onderzoek te laten doen waarbij specialisten van diverse disciplines (UX, design, development etc.) de gehele site doorlichten en een rapportage schrijven met hun bevindingen, aanbevelingen en verbeterpunten.

Start vandaag nog met de optimalisatie van je website en bespreek de vervolgstappen voor Online Groei in een gratis en vrijblijvend Strategiegesprek.