Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12

Wouter Melkert

Nieuwe tijden vragen om nieuw ondernemerschap. Veel startende en ervaren ondernemers voelen dat de ‘oude’ manier, gericht op resultaat, succes, aanzien, financiële zekerheid en onafhankelijkheid, niet meer werkt. Het geeft niet meer dezelfde voldoening of hetzelfde resultaat als eerst. Tijd voor een nieuw pad, in een nieuwe richting.

Waar het ‘oude’ pad helder en recht was, goed studeren, hard werken, voldoende verkopen, sparen en investeren, is het nieuw pad hobbelig en kronkelig. Het nieuwe pad gaat langs grote obstakels, diepe dalen, falen en enorme afleidingen. Het vreemde is, zolang je focust op jouw bijdrage, geniet je van iedere stap. Je leert, groeit en ontwikkelt. En de beloning? Diepe vreugde en verbondenheid. Dat is waar het menszijn werkelijk om draait.

Ik weet wat mijn intentie is. Namelijk jou begeleiden naar en over jouw nieuwe pad, in de door jou gekozen richting. Het pad waarop de focus ligt op bijdragen, alles geven en er vol voor gaan en niet meer op kortstondig geluk en zekerheid. Op dit pad heb je een goede coach nodig die zich opstelt als gids en als mentor. Om dit voor jou te kunnen zijn heb ik drie beloften:

Ik ben ontzettend eerlijk en direct. Ik vertel je wat je niet wilt horen, maar jou wel echt verder helpt.

Ik wil grote impact maken. Ik ben niet van de snelle en korte termijn oplossingen. Ik wil je helpen om blijvend jouw richting te nemen op jouw eigen pad. Zodat je ook door kan blijven gaan als het even moeilijk is.

Ik verleg de focus naar wat jij wilt voelen en niet naar wat jij wilt hebben. Ieder extern doel of resultaat heeft een onderliggend doel. Dat is het gevoel.

Kom in contact met Wouter Melkert

Vul onderstaande gegevens in en Wouter Melkert neemt contact met je op.

Marketing door