Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12

Rita Jonkeren

Wat ik doe? Het ontwikkelen van jóuw talenten. Als officiële international Gallup CliftonStrengths coach ben ik opgeleid om jouw onbewuste aangeboren krachten zichtbaar te maken. De beste versie van jezelf worden. Het klinkt wollig, maar ik doe dat als universitair opgeleide plattelandsmeisje en zusje van 3 oudere broers dan weer op mijn eigen, authentieke, down to earth manier.

Alleen individuen? Nee, juist niet. Mensen zijn immers kuddedieren. We hebben elkaar nodig. Het liefst train en coach ik teams én hun leidinggevenden. En verweef ik door mijn programma’s relevante organisatie- of teamvraagstukken. Zo lever ik altijd maatwerk en heb je op verschillende niveau’s écht iets aan mij.

Wat levert het op? Onder andere:
– effectiever functionerende (al dan niet zelfsturende) teams
– mensen die lekkerder in hun vel zitten, met energie hebben, en werken en ontwikkelen vanuit hun talenten
– minder ‘gedoe’ en meer positiviteit
– duurzame mensen, duurzame teams en unieke organisaties
-..

Mijn specialiteiten?
– authenticiteit
– generaties verbinden (oud en jong geactiveerd)
– talentgericht ontwikkelen en leiding geven
– innovatieve leermethoden (voor scholen en bedrijven)
– duurzaam leren
– futureproof en 21th century skills

Ik heb een zwak voor het onderwijs. Waarom? Ik vind het belangrijk dat dat goed voor elkaar is, en tegelijkertijd is er nog zoveel te doen. Er komt een nieuwe generatie aan. En deze heeft andere behoeften. En het werkveld trouwens ook..

Wat ik ook nog doe: trainingen en coaching op het gebied van 21th Century & leadership skills, talentgericht ontwikkelen met appreciative inquiry en breng ik de generaties en generatiebehoeften van jouw organisatie in kaart.

Ik ben experience designer en ervaren learning & development expert, met als missie ruimte te creëren voor de nieuwe denkers.
Voor futureproof organisaties, en mensen die de beste versie van zichzelf willen worden.

Mijn achtergrond:
– Learning & development expert
– Docent social skills en onderwijsinnovatie
– Gecertificeerd GALLUP CliftonStrengths sterke punten team coach & trainer (English & Dutch)
– Gecertificeerd KAOSpilot Experience Designer of learning & education
– MSc in Human Development
– Cambridge English

Mijn Gallup CliftonStrengths talenten: WOO, saamhorigheid, verbondenheid, activator, positivisme & leergierigheid.

Mijn eigenschappen:
– motiverend en activerend
– netwerker en bruggenbouwer
– meedenkend
– creatief
– een verbindende Xennial uit een nest van 4 generaties

Kom in contact met Rita Jonkeren

Vul onderstaande gegevens in en Rita Jonkeren neemt contact met je op.

Marketing door